Connect with us
Publicitate

Eveniment

Antrenor de handbal din Făgăraş arestat pentru coruperea sexuală a unei cursante minore. Ar fi atins-o în zone intime şi ar fi sărutat-o

Publicat

pe

yellow and black soccer ball on field
Foto: Facebook

Un antrenor de handbal din Făgăraş este acuzat de corupere sexuală a minorilor după ce mai mult timp a făcut avansuri sexuale unor eleve. În perioada ianuare – mai 2022, antrenorul de 39 de ani ar fi făcut în repetate rânduri acte de natură sexuală asupra unei cursante. Faptele ar fi avut loc atât în Făgăraș cât şi în Sâmbăta de Sus, dar şi la Slatina, în județul Olt. Adrian Şuteică ar fi ar fi atins minora în zone intime și ar fi sărutat-o.

Publicitate

„Ieri, 23 mai, polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Făgăraș, cu sprijinul luptătorilor din cadrul Serviciului pentru Acțiuni Speciale Brașov, au efectuat o percheziție domiciliară la adresa bărbatului, iar în baza probatoriului administrat în cauză, acesta a fost reținut pentru 24 de ore și introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al Inspectoratului de Poliție Județean Brașov. Ulterior, la data de 24 mai 2022, instanța de judecată a emis, pe numele acestuia, mandat de arestare preventivă, pentru o perioadă de 30 de zile.”

Solutia pe scurt:

„Admite propunerea de arestare preventivă formulată de Parchetul de pe lângă Judecătoria Făgăraş şi în consecinţă In baza art. 226 alin. 1 Cod procedura penală rap. La art. 223 alin. 2 Cod procedură penală şi art. 202 alin. 1, 4 lit. E Cod procedură penală, dispune arestarea preventivă a inculpatului ŞUTEICĂ ADRIAN, pe o durata de 30 zile, începând cu data de 24.05.2022 până la data de 22.06.2022 inclusiv, pentru săvârşirea infracţiunii de „coruperea sexuală a minorilor” în formă continuată, prev. de art. 221 alin. (1) şi (2) lit. b) C.pen. cu aplic. art. 35 alin. (1) C.pen. Dispune emiterea mandatului de arestare pe numele inculpatului. Respinge cererea inculpatului, prin apărător, de luare a măsurii controlului judiciar. În baza art. 275 alin. 3 Cod procedură penală, cheltuielile judiciare avansate de stat rămân în sarcina statului. Cu drept de contestatie în termen de 48 de ore de la pronunţare, cale de atac care se va depune la Judecătoria Făgăraş. Pronunţată în şerdinţa camerei de consiliu, astăzi, 24.05.2022, 15,10.”

Publicitate
Urmăriți Brasov.net și pe Google News
Publicitate
Publicitate
Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Publicitate

De Interes