Connect with us
Publicitate

Eveniment

ANM anunță vreme rece, brumă și vânt intens. O nouă informare meteorologică a intrat în vigoare și este valabilă pentru toată țara

Publicat

pe

Publicitate

Vremea continuă să fie rece și mohorâtă, în aproape toată țara. Meteorologii au emis o nouă informare de vreme rece, brumă și intensificări ale vântului. Această atenționare a intrat în vigoare astăzi, la ora 10.00 și este valabilă până sâmbătă dimineață, la ora 10.00.

În intervalul menționat vremea va fi rece pentru această perioadă din an. Local se va produce brumă și vor fi temperaturi minime în general între -4 și 0 grade, în noaptea de joi spre vineri în regiunile intracarpatice, în nordul Olteniei și al Munteniei și izolat în rest, iar în noaptea de vineri spre sâmbătă îndeosebi în zonele depresionare din centru și nord-est.

Temporar vântul va avea intensificări în estul și sud-estul teritoriului, cu viteze în general de 45…55 km/h. În zona montană înaltă, îndeosebi în Carpații Meridionali și de Curbură, rafalele vor depăși 70…80 km/h.

Și la Brașov vom avea parte de vreme rece. Temperaturile maxime vor ajunge astăzi la 10 grade Celsius. În zilele următoare, meteorologii spun că se va mai încălzi ușor. Vineri se vor înregistra cel mult 13 grade, sâmbătă vor fi 16 grade, iar duminică temperatura maximă din oraș va fi de 15 grade Celsius.

Publicitate
Urmăriți Brasov.net și pe Google News
Publicitate
Publicitate
Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

De Interes