Connect with us
Publicitate

Fapt divers

Animalele din Ucraina ajutate cu bani donaţi de oraganizatorii unei tabere canine care a avut loc la Făgăraş

Publicat

pe

Sursa foto: PROTV
Publicitate

În județul Brașov sunt organizate tabere pentru câini. Animalele pot alerga după pofta inimii, învață lucruri noi, iar stăpânii lor pot lega prietenii frumoase. Ultima ediție a taberei a fost dedicată celor greu încercați de războiul din Ucraina. Organizatorii au decis să doneze toate încasările asociațiilor de protecție a animalelor din țara vecină.

Zeci de câini din toată țara sunt găzduiţi la o pensiune de la poalele munţilor Făgăraș. Cât e ziua de lungă se zbenguiesc și, după ce obosesc de la atâta joacă, lenevesc la soare. Dar când dresorul le propune un joc nou, nu se lasă rugaţi prea mult. În timp ce se joacă, blănoşii învaţă să respecte anumite reguli. De exemplu, să nu se lase ademeniţi de ce se întâmpla în jur atunci când sunt chemaţi de stăpâni, relatează stirileprotv.ro.

Tabăra pentru căini de la Făgăraș ține un weekend, iar organizatorii se gândesc atât la patrupede, cât și la stăpânii lor, atunci când fac programul.

„Vom face câteva exerciții în curte pentru dresaj, de socializare, după care plecăm la plimbare pe munte, pe munţii Făgăraş, vara mergem la lac, facem baie, ne bălăcim.”, a spus Denis Toader, organizatorul taberei.

Urmăriți Brasov.net și pe Google News
Publicitate
Publicitate
Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

De Interes