Connect with us
Publicitate

Eveniment

Angajatul de la Protecția Copilului Brașov, acuzat că ar fi violat o tânără cu probleme psihice nu mai lucrează la DGASPC

Publicat

pe

Individul care este acuzat că ar fi violat o fată bolnavă psihic, internată într-un centru social din Hărman, nu mai lucrează în cadrul DGASPC Brașov, anunță jurnaliștii news.ro.

Publicitate

Deși, în primă fază angajatul a fost mutat temporar într-un alt sediu, conducerea DGASPC Brașov a precizat, tot pentru aceeași sursă, că bărbatul care lucra în cadrul Protecției Copilului din anul 2014, nu mai este angajat al instituţiei, fără a menţiona dacă acesta a încheiat raporturile de muncă cu DGASPC înainte sau după ce cazul a devenit public, în urma informaţiilor postate online de o asociaţie care militează pentru drepturile omului. DGASPC Braşov a sesizat Poliţia cu privire la presupusul caz de viol în data de 23 decembrie 2021, după ce a aflat despre fapte chiar de la conducerea centrului social de la Hărman. Chiar dacă aceste nereguli au fost descoperite recent, directorul centrului din Hărman este în continuare în funcție.

Aceeași situație se repetă și orfelinatul din Rupea. Inclusiv aici conducerea a rămas neschimbată, deși o asociație non guvernamentală a anunțat că o copilă de doar 13 ani este însărcinată în luna a treia. Fata beneficiază acum de consiliere psihologică.

„În cele două cazuri se efectuează, la acest moment, cercetări ale organelor de cercetare penală şi-sau cercetare internă. După finalizarea cercetărilor, în funcţie de rezultatul acestora, se vor lua măsurile legale împotriva persoanelor găsite vinovate”, au explicat oficialii DGASPC Braşov, pentru news.ro.

Publicitate
Publicitate
Publicitate
2 Comentarii

2 Comments

  1. Observator

    9 ianuarie, 2022 at 12:42 am

    Stati linistiti,acarul Paun a plecat si lumea isi va vedea in continuare linistita de treburi ;adica nimeni nici usturoi n-a mincat si nici gura nu-i miroase ;nu se va intampla absolut nimic !!!

  2. Alexandru

    11 ianuarie, 2022 at 8:45 am

    Și de ce nu este încarcerat la Codlea? Violul este ,,la liber,,?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Publicitate

De Interes