Connect with us
Publicitate

Social

Angajaţii de la Carfil Braşov au încetat greva după ce li s-a promis că joi vor încasa salariile restante

Publicat

pe

Publicitate

Angajaţii de la producătorul de tehnică militară Carfil Braşov au încetat greva după ce au primit promisiuni din partea reprezentanţilor Ministerului Economiei că în cursul zilei de joi îşi vor încasa salariile restante şi tichetele de masă, transmite News.ro. La Carfil Braşov sunt 370 de angajaţi, iar peste 300 dintre ei au salariul minim.

Liderul sindicatului ICA, Suba Árpád, a declarat pentru News.ro, că de joi, ora 9.30, angajaţii Carfil au revenit la muncă, având promisiuni că vor intra în posesia salarilor restante. Angajaţii au avut o întâlnire cu secretarul de stat în cadrul Ministerului Economiei Daniela Nicolescu, care le-a promis că salariile pe lunile decembrie şi ianuarie vor fi primite în cursul acestei zile.

Ei au declanşat o grevă spontană, miercuri, nemulţumiţi de faptul că nu au primit salariile pe lunile decembrie şi ianuarie şi nici bonurile de masă. La Carfil Braşov sunt 370 de angajaţi, iar peste 300 dintre ei au salariul minim, scrie News.ro.

În 2001, Carfil Braşov este reorganizată ca filială a Companiei Naţionale ROMARM. În anul 2005 începe producţia de armament şi muniţie compatibilă cu cerinţele NATO. De asemenea, din 2006, Carfil dezvoltă activitatea de prestări servicii de service şi mentenanţă pentru armament în zonele de menţinere a păcii, precizează siteul Romarm.

Publicitate
Urmăriți Brasov.net și pe Google News
Publicitate
Publicitate
Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

De Interes