Connect with us
Publicitate

Social

Angajații Agenţiei pentru Protecţia Mediului Braşov protestează pentru a doua zi la rând

Publicat

pe

Angajații din cadrul A.P.M. Brașov continuă protestul până când drepturile lor vor fi recunoscute și discriminarea salarială va fi înlăturată!

„Suntem extrem de nemulțumiți de faptul că revendicările noastre menționate în cadrul protestului spontan de ieri, 16 mai, nu au avut nici un fel de ecou.

Pentru a doua zi consecutiv, salariații APM Brașov au decis să facă grevă spontană. Ne alăturam astfel, demersului existent la nivel național care vizează eliminarea inechităților salariale.

În cadrul APM-urilor sunt specialiști cu înaltă calificare, chimiști, fizicieni, geologi, silvicultori, ingineri de specialitate, unii dintre aceștia cu o vechime de peste 30 de ani cu o marja de salarizare cuprinsă intre 2800 si max 5000 de lei.

Publicitate

Exista discrepanţe foarte mari dintre APM-uri si alte structuri deconcentrate ale Ministerului Mediului, Apelor și Pădurilor, respectiv Garda de Mediu sau Garda Forestieră dar şi faţă de alte instituţii publice care fac acţiuni de protest, cu toate că angajaţii acestora au câștiguri salariale cu diferente de 50% şi chiar 100% față de nivelul nostru de salarizare ceea ce ne determina sa continuăm protestul.

Au fost nenumărate promisiuni că aceasta problemă de uniformizare a sistemului de salarizare va fi rezolvată, dar, din păcate acest lucru nu a fost realizat.

Oare cum ar fi dacă am bloca și noi emiterea deciziilor privind proiectele majore de infrastructură, proiectele finațate prin fonduri europene și a altor proiecte cu impact major aflate in infringement.

Protestul nostru va continua până când drepturile noastre vor fi recunoscute și inechitatea salarială va fi înlăturată!”, au transmis angajaţii APM Braşov.

Urmăriți Brasov.net și pe Google News
Publicitate
Publicitate
Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

De Interes