Connect with us
Publicitate

Eveniment

Angajata unui magazin din Braşov a fost bătută de o femeie care voia să fure de pe rafturi. Pentru a scăpa, femeia a lovit-o şi a fugit

Publicat

pe

Publicitate

Furturile din magazinele din Braşov au trecut la alt nivel. Nu numai că sunt oameni care pleacă fără a plăti diferite bunuri, ieri o femeie a plecat fără să achite bunurile, iar când o angajată a magazinului a vrut să o oprească a fost bătută. Femeia care a furt să plece din magazin fără să plătească a lovit angajata pentru a putea ieşi cât mai repede din incinta magazinului. Acum poliţiştii au deschis un dosar penal pentru tâlhărie.  

„Polițiștii brașoveni au identificat persoana bănuită de săvârșirea faptei ca fiind o femeie, în vârstă de 32 ani, din municipiul Săcele, județul Brașov, iar în baza probatoriului administrat în cauză, aceasta a fost reținută pentru 24 de ore și introdusă în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al Inspectoratului de Poliție Județean Brașov.

În cauză, cercetările sunt continuate în cadrul dosarului penal constituit, instrumentat sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Brașov, în care se va propune soluție legală la finalizarea cercetărilor.”, a transmis IPJ Braşov.

Urmăriți Brasov.net și pe Google News
Publicitate
Publicitate
Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

De Interes