Connect with us
Publicitate

Social

Angajări fără concurs la Ambulanța Brașov

Publicat

pe

Serviciul de Ambulanță Județean Brașov angajează fără concurs nouă de asistent medical generalist (9 posturi), șofer autosanitară I (13 posturi), șofer autosanitară II (3) și inginer în cadrul Biroului mișcare și exploatare auto, atelier de întreținere și reparații auto, revizie tehnică (1 post).

Publicitate

Astfel, 5 posturi de asistenți medicali, 6 de șofer autosanitară I, 3 de șofer autosanitară II și postul de inginer sunt la sediul central, din Brașov, 1 post de asistent medical este la substația Bran, 3 posturi de șofer de autosanitară I la substația Făgăraș, 1 post de asistent medical și unul de șofer autosanitară I la substația Rupea, 1 post de șofer autosanitară I la substația Râșnov și 2 posturi de asistent medical, respectiv 2 de șofer autosanitară I la substația Săcele.

Angajarea se face pe perioada cât va fi menținută starea de alertă și maxim 30 de zile de la încetarea stării de alertă, așa cum a fost stabilit de comitetul director al SAJ Brașov, consemnat în procesul verbal din data de 12 octombrie.

Dosarele candidaților de la serviciile de ambulanță publice sau de la spitalele publice angrenate în lupta cu virusul SARS-CoV-2 nu vor di admise la angajare, potrivit anunțului publicat de SAJ Brașov. Detalii privind condițiile de angajare – AICI!

Publicitate
Urmăriți Brasov.net și pe Google News
Publicitate
Publicitate
Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Publicitate

De Interes