Connect with us
Publicitate

Eveniment

Andrei Tatu este tânărul de 19 ani care a murit în accidentul de raliu de duminică. Băiatul, care ar fi împlinit 20 de ani peste două luni, voia să devină pompier

Publicitate

Publicat

pe

Este durere fără margini în familia tânărului de 19 ani care a murit duminică la concursul de raliu organizat pe ocolitoarea municipiului Brașov. Tedy Andrei Tatu este cel care și-a pierdut viața după ce șoferul unui Lamborghini Huracan a pierdut controlul volanului și l-a izbit în plin pe tânărul care venise la eveniment ca spectator.

Publicitate

Potrivit monitorfg.ro, Andrei s-a născut în Victoria, iar anul trecut a absolvit Liceul Teoretic „IC Drăgușanu”. Voia să devină pompier pentru a salva viețile semenilor lui aflați în dificultate. Apropiații spun că era un copil bun și iubit de toată lumea. Era singurul copil al familiei, iar mama lui este o cunoscută jurnalistă din Făgăraș. Trupul neînsuflețit al lui Andrei va fi depus, astăzi, la Capela din Victoria, iar miercuri, la ora 12.00, va fi condus pe ultimul drum.

Ancheta în acest caz este abia la început. A fost deschis un dosar penal pentru ucidere din culpă, iar șoferul bolidului de lux, un bărbat din București, va fi audiat și va trebui să explice procurorilor ce s-a întâmplat în timpul cursei și din ce cauză s-a produs accidentul. Sunt luate în calcul diferite variante, cum ar fi o eroare de pilotaj sau o defecțiune a mașinii, dar un răspuns clar va fi făcut public abia la finalizarea cercetărilor.

Concursul de „liniuțe” de pe ocolitoarea Brașovului a fost organizat legal, iar la eveniment au luat parte 60 de piloți amatori din toată țara.

Publicitate

sursa foto: Monitorul de Făgăraș

Urmăriți Brasov.net și pe Google News
Publicitate
Publicitate
Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Publicitate

De Interes