Connect with us
Publicitate

Social

Andreea Moldovan, comparată cu Laura Codruța Kovesi. Vlad Voiculescu: „Are parte de apreciere mai degrabă în străinătate decât în ţara ei”

Publicat

pe

Fostul ministru al Sănătăţii, Vlad Voiculescu, anunţă, luni seară, că fostul secretar de stat, Andreea Moldovan, va lucra la Organizaţia Mondială a Sănătăţii la Geneva. „Are parte de apreciere mai degrabă în străinătate decât în ţara ei”, afirmă Voiculescu, comparând demiterea Andreei Moldovan cu demiterea Laurei Codruţa Kovesi.

Publicitate

„Dr. Andreea Moldovan va lucra la Organizaţia Mondială a Sănătăţii la Geneva. Povestea recentă a Andreei este nu doar povestea unei românce profesioniste şi cinstite care are parte de apreciere mai degrabă în străinătate decât în ţara ei. Este o poveste comună a milioane de români”, a scris, luni seară, pe Facebook, Vlad Voiculescu.

Fostul ministru al sănătății a comparat demiterea Andreei Moldovan cu demiterea Laurei Codruţa Kovesi din funcția de procuror-șef al Direcției Naționale Anticorupție, în prezent procuror-șef la Parchetul European.

„Un detaliu suplimentar cred că merită remarcat: o româncă atacată de tot ce înseamnă presă mafiotă în această ţară a fost demisă de la vârful unei instituţii fără ca măcar o dată să îi fi fost reproşat ceva, fără să fi primit măcar un telefon înainte. Ultima dată când se întâmpla ceva similar – în cazul LCK – măcar ieşea purtătorul de cuvânt să anunţe. Acum a fost un comunicat de presă. La câţiva ani distanţă, „statul român” a ales să acţioneze la fel”, a mai scris Voiculescu.

Publicitate

Dr. Andreea Moldovan, fost secretar de stat la Ministerul Sănătății, este de câteva zile membru al Organizației Mondiale a Sănătății. Ea va lucra în departamentul care se ocupă de prevenția și controlul infectărilor cu COVID.

Andreea Moldovan a ocupat postul de secretar de stat în Ministerul Sănătății din ianuarie până în aprilie, când a fost eliberată din funcție în același timp cu ministrul Vlad Voiculescu și la scurt timp după ce a semnat ordinul de ministru care stabilea noi criterii de carantinare a localităților

Urmăriți Brasov.net și pe Google News
Publicitate
Publicitate
Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Publicitate

De Interes