Connect with us
Publicitate

Fapt divers

Andrada, învăţătoarea din Braşov care face din învăţat o plăcere şi o joacă permanentă

Publicat

pe

Publicitate

A mai rămas puţin până când vom afla cine sunt cei trei câştigători ai concursului naţional „Liga Profesorilor Excepţionali”. Până pe 18 iulie puteţi vota profesorii favoriţi, selectaţi din sutele de propuneri de către comisia desemnată de Fundaţia Dan Voiculescu pentru Dezvoltarea României. Astăzi o vom cunoaşte pe Andrada Muntean. Este pasionată, dedicată și împreună cu cei mici a descoperit o lume în care învățatul poate fi o joacă permanentă, dar care implică responsabilitate și asumare. Puteţi să o susţineţi dacă intraţi pe vot.fundaţiadanvoiculescu.ro 

Andrada Maria Muntean este cea mai îndrăgită învăţătoare din şcoala gimnazială „Nicolae Orghidan” din Brașov. A reuşit să se facă plăcută prin metodele interactive pe care le foloseşte. Împreună cu cei mici a descoperit o lume în care învățatul poate fi o joacă permanentă, transmite observatornews.ro.

Învăţatatul a devenit o plăcere

„Abordarea este diferita, vin la scoala incepem lectiile in mod normal dar cu provocari, le aduc în fiecare zi tot felul de provocari, le aduc tot felul de aplicatii. Cumva să îi fac pe copii să se apropie mai mult de citit am început să fac concursuri pe timp, pe cronometru. Concursuri de citit, îi pun să citească şi pornesc cronometrul. Ei citesc, prima oară au fost dezamăgiţi când au văzut că au citit nu tocmai bine, nu tocmai cursiv, expresiv. După aceea s-au ambiţionat, au început să citească şi mai mult, s-au dus acasă au început să exerseze”, spune Andrada Maria Muntean, învăţătoare.

Urmăriți Brasov.net și pe Google News
Publicitate
Publicitate
Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

De Interes