Connect with us
Publicitate

Eveniment

Ancheta tragediei din Săcele: Bărbat de 38 de ani omorât în plină stradă de un tată și cei trei fii ai acestuia

Publicat

pe

Un eveniment șocant a avut loc în municipiul Săcele, unde un bărbat în vârstă de 38 de ani a căzut victimă unei agresiuni brutale. Cei patru agresori responsabili pentru acest act barbar sunt un tată și cei trei fii ai acestuia.

Publicitate

Conform informațiilor disponibile, victima avea un conflict mai vechi cu cei patru indivizi, care a culminat într-o tragedie. În urmă cu doar două luni, agresorii l-au atacat pe bărbat într-un mod grav, acesta fiind nevoit să fie spitalizat. Cu toate acestea, familia victimei susține că autoritățile nu au întreprins nicio măsură la momentul respectiv pentru a contracara violența în creștere.

Ieri, în ziua fatidică, victima s-a confruntat din nou cu agresorii în jurul orei 16:00. Agresorii au intensificat amenințările și i-au comunicat victimei că intenționează să îi pună capăt vieții. Martorii evenimentului au alertat autoritățile, iar un echipaj de jandarmi a intervenit la fața locului. Din păcate, conform martorilor, intervenția lor s-a dovedit ineficientă, aceștia limitându-se să-i aplaneze pe cei implicați și să le ofere asigurări că nu se va întâmpla nimic rău.

În aceeași zi, bărbatul și-a însoțit soția la părinții acesteia. În drumul său de întoarcere spre casă, în jurul orei 20:00, el a fost atacat în mod brutal de cei patru indivizi. Nevasta sa, înspăimântată de agresiune, a fugit pentru a cere ajutor. Până la sosirea sa înapoi la locul incidentului, agresorii au dispărut, lăsând în urmă o victimă neputincioasă întinsă la pământ.

Publicitate

Comunitatea locală a sunat la linia de urgență 112 și a solicitat intervenția de urgență a serviciilor medicale. Din păcate, a trecut aproximativ o oră până când ambulanța a ajuns la fața locului. Medicii au început manevrele de resuscitare asupra bărbatului, însă din nefericire acesta a fost declarat decedat.

Bărbatul care și-a pierdut viața în acest incident tragic era căsătorit și avea doi copii, care acum rămân fără tatăl lor.

Localnicii din zonă au relatat că familia agresorilor este cunoscută ca fiind periculoasă și că de-a lungul timpului au amenințat în mod constant oamenii pe stradă. De asemenea, există informații că aceștia au mai atacat și alte persoane din comunitate în trecut, însă autoritățile par să fi ezitat în a lua măsuri corespunzătoare împotriva lor.

 

Urmăriți Brasov.net și pe Google News
Publicitate
Publicitate
Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Publicitate

De Interes