Connect with us
Publicitate

Economic

ANAF vinde un apartament cu două camere din Braşov pentru doar 50.000 de euro. Unde se află şi ce utilități are

Publicat

pe

Într-un comunicat emis marți, ANAF anunță că vinde un apartament cu tot cu terenul aferent de 805 mp pentru 50.000 de euro.

Agenția Națională de Administrare Fiscală (ANAF) – Direcția Regională Brașov anunță scoaterea la licitație a unui apartament cu o suprafață totală, cu tot cu terenul aferent, de peste 800 de metri pătrați. Care este prețul de evaluare.

Apartament cu suprafață de 805 mp scos la vânzare de ANAF cu 50.000 de euro.

Românii care caută apartamente în orașe importante ale țării trebuie să știe că cei de la ANAF scot periodic la licitație imobile la prețuri mai mult decât atrăgătoare.

Marți, 4 iunie, într-un comunicat postat pe contul de Facebook ”ANAF – Anunțuri valorificare bunuri”, Fiscul anunță că vinde un apartament cu 805 mp pentru 50.000 de euro. Acesta dispune de mai multe utilități.

Publicitate

În primul rând, trebuie spus că apartamentul de 2 camere are o suprafață utilă de 80 de metri pătrați. Acesta mai dispune de un teren aferent în suprafață de 805 mp, înregistrat în cartea funciara nr. 124811-C1-U35 Brașov.

Imobilul mai are bucătărie, cămară, baie, hol, balcon, cote părți comune 15/805 din teren, fundația, subsolul tehnic, terasa, patru uscătorii (una la fiecare scară), casa scării şi instalații. Este situat în Brașov, Str. Cosmos, Nr. 7, Bl. 17, Sc. B, Ap. 12.

Licitația pentru apartamentul din județul situat în centrul țării va avea loc în data de 9 iulie 2024. Ea pornește de la prețul de 246.810 lei, fără TVA, adică aproximativ 50.000 de euro.

Teren de 500 mp cu 14.000 de euro, scos la vânzare de ANAF în Brașov

Tot în județul Brașov, ANAF, prin intermediul A.J.F.P. Braşov, scoate la licitație în ziua de 11 iulie 2024 , ora 11.00, la sediul A.J.F.P Brasov, Bd. Mihail Kogălniceanu, o licitație pentru valorificarea unui teren.

Mai exact de o cotă de 1/2 din teren construibil – în suprafață de 500 mp, înregistrat in cartea funciara nr. 107041, teren arabil intravilan deținut în cota actuala de 1/2 , situat in Harman str. Livezii nr. 26 județul Brașov. Prețul său de pornire este de 71.244 lei (exclusiv TVA), undeva la 14.000 de euro.

ANAF aduce la cunoștință că, pentru participarea la licitație, ofertanții trebuie să depună, cu cel puțin o zi înainte de data licitației, următoarele documente:

  • oferta de cumpărare;
  • dovada plăţii taxei de participare sau a constituirii garanţiei sub forma scrisorii de garanţie, reprezentând 10% din preţul de pornire a licitaţiei.
  • împuternicirea persoanei care îl reprezintă pe ofertant;
  • pentru persoanele juridice române, copie de pe certificatul unic de înregistrare eliberat de oficiul registrului comerţului;
  • pentru persoanele juridice străine, actul de înmatriculare tradus în limba română;
  • pentru persoanele fizice române, copie de pe actul de identitate;
  • pentru persoanele fizice străine, copie de pe actul de identitate/paşaport;
  • declaraţia pe proprie răspundere a ofertantului prin care certifică faptul că nu este persoană interpusă cu debitorul.
Urmăriți Brasov.net și pe Google News
Publicitate
Publicitate
Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

De Interes