Connect with us
Publicitate

Economic

ANAF Braşov scoate la licitaţie mai multe bijuterii din aur

Publicat

pe

ANAF organizează, în perioada imediat următoare, licitaţii publice pentru vânzarea de obiecte din metale şi/sau pietre preţioase care au un preţ cumulat de pornire a licitaţiilor de aproape două milioane de lei.

Potrivit unui anunţ de miercuri al ANAF, pentru licitaţiile care se vor organiza în Bucureşti, la sediul ANAF din str. Dimitrie Gerota nr. 13, în data de 23.11.2022, preţul total de pornire este de peste 1,5 milioane de lei, transmite news.ro.

Publicitate

Licitaţia cuprinde 34 de gropuri cu obiecte din aur, argint şi pietre preţioase

De asemenea, astfel de acţiuni de valorificare a bunurilor intrate în proprietatea privată a statului prin licitaţie publică vor avea loc şi în Târgu Jiu sau Braşov, astfel:

  • în data de 14.11.2022, la sediul Serviciului teritorial de valorificare bunuri nr. 4 din localitatea Tg.Jiu, str. Siretului, nr.6, cam. 408, et. 4, pentru valorificarea unui grop care cuprinde obiecte din aur cu valoarea de pornire a licitaţiei de 9.418,43 lei;
  • în data de 16.11.2022, la sediul Serviciului teritorial de valorificare bunuri nr. 7, din localitatea Braşov, str. Alexandru Vlahuţă, nr.59, jud. Braşov, pentru valorificarea a două gropuri, un grop care cuprinde obiecte din aur cu valoarea de pornire a licitaţiei de 65.078,22 lei şi un grop care cuprinde obiecte din aur cu valoarea de pornire a licitaţiei de 326.647,03 lei.

ANAF precizează că, prin Direcţia operativă de valorificare bunuri confiscate – Direcţia generală de executări silite cazuri speciale, a realizat, în ultima lună, încasări semnificative la bugetul de stat de aproape 600.000 de lei, prin valorificarea unor gropuri de obiecte metale şi/sau pietre preţioase

Publicitate
Urmăriți Brasov.net și pe Google News
Publicitate
Publicitate
Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Publicitate

De Interes