Connect with us
Publicitate

Sport

Ana Berbece şi Ioana Urgan au semnat cu Corona

Publicat

pe

Extrema dreapta Ana Berbece revine acasă, la Corona Braşov, clubul la care s-a format ca jucătoare şi alături de care a jucat la senioare la nivel înalt, ajungând până în semifinalele Cupei EHF acum patru ani. Ana se alătură astfel, proiectului de reconstrucţie şi este fericită să îmbrace din nou tricoul „galben-albastru”.

Publicitate

„Îmi este dor de handbal, dor de sala din Braşov şi de tot ce înseamnă handbalul pentru mine. Sunt fericită, vreau să joc şi să ajut echipa să revină acolo unde trebuie să fie şi sunt sigură că vom reuşi acest lucru. M-am pregătit foarte bine în această perioadă şi abia aştept să începem şi pregătirea cu echipa. Am încredere în lotul pe care o să îl avem şi convingerea că ne vom îndeplini obiectivul”, a declarat Ana Berbece.

Deşi este foarte tânără, Ana are o carte de vizită plină de realizări, ea fiind prezentă cu echipa naţională de senioare la Campionatul Mondial din Germania în 2017. De asemenea, a participat cu loturile de tineret şi junioare la Olimpiada de Tineret – Tbilisi 2015 şi la Campionatul Mondial – Slovacia 2016 şi aşa cum am mai spus are în palmares semifinală de Cupa EHF. Este medaliată cu bronz la senioare, cu Corona, iar la nivel de junioare are două titluri naţionale şi este de două ori vicecampioană naţională, în 2017 fiind desemnată cea mai bună extremă dreapta a turneului final de junioare 1. În carieră, Ana Berbece a jucat la Corona Braşov, Universitatea Cluj şi Dunărea Brăila.

Ioana Ugran este portarul echipei naționale de tineret

Publicitate

La 20 de ani, Ioana Ugran este unul dintre cei mai importanți portari de perspectivă ai handbalului romanesc, cu evoluții care au atras atenția specialiștilor și i-au adus convocarea la echipa națională de tineret a României. Ca orice jucătoare tânără care vrea să facă performanţă în handbal, visul Ioanei este să ajungă şi să confirme şi în liga naţională, iar venirea la Brașov și proiectul de aici pot fi pârghia necesară, echipa având obiectiv revenirea în primul eşalon. Ioana Ugran este campioană națională de junioare cu Olimpic Târgu Mureş şi are un loc 5 la Europenele de tineret de anul trecut. În sezonul 2019 – 2020 a activat în Divizia A pentru CSM Târgu-Mureș.

Urmăriți Brasov.net și pe Google News
Publicitate
Publicitate
Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Publicitate

De Interes