Connect with us
Publicitate

Eveniment

Amplu exercițiu militar desfășurat în Brașov. Militarii români și americani au participat la ”WOLF STRIKE 20”

Publicat

pe

Structuri de cercetare (Compania 206 Cercetare) din cadrul Brigăzii 2 Vânători de Munte “Sarmizegetusa”, alături de militarii aparținând Batalionului 5 din compunerea Regimentul 101 Aviație Terestră a armatei Statelor Unite ale Americii, au luat parte în perioada 20-25 noiembrie, la exercițiul ”WOLF STRIKE 20” în raionul Cabana Brădet – Poligonul Grohotiș – Vf. Zănoagei, scrie defenseromania.ro.

Publicitate

Potrivit sursei ciate, este pentru prima dată când se desfășoară acest exercițiu la Brașov. Scopul acestui exercițiu a constat în creșterea interoperabilității între cele două structuri participante prin aplicarea tehnicilor tactice și a procedurilor specifice elaborate în comun.

Exercițiul a debutat cu planificarea în detaliu și executarea procedeelor necesare executării manevrelor specifice de îmbarcare și debarcare din elicopter, precum și executarea procedurilor de evacuare medicală pe calea aerului.

Executarea manevrelor de inserție pe calea aerului, debarcarea elementelor de asalt în apropierea obiectivului, executarea asaltului asupra obiectivului cu sprijinul elicopterelor de asalt și evacuarea elementelor de cercetare la finalul asaltului.

Publicitate
[Best_Wordpress_Gallery id=”71″ gal_title=”Wolf Strike 2.0″]

Foto: Brigada 2 Vânători de Munte “Sarmizegetusa”

Urmăriți Brasov.net și pe Google News
Publicitate
Publicitate
Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Publicitate

De Interes