Connect with us
Publicitate

Eveniment

Amenzi în valoare de peste 11.000 de lei, în urma unor razii făcute de polițiștii din Brașov. Agenții de la Rutieră au oprit în trafic 75 de mașini

Publicat

pe

La data de 01 februarie, polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Brașov – Biroul Rutier au desfășurat o acțiune în municipiu, care a avut ca scop menținerea unui mediu de siguranță adecvat, în special prin prevenirea infracțiunilor rutiere, dar și pentru prevenirea și combaterea infracțiunilor contra persoanei și patrimoniului. Totodată, acțiunile au vizat și identificarea și luarea măsurilor legale împotriva persoanelor care practică cerșetoria sau tulbură în orice mod liniștea publică.

Publicitate

Pentru o creștere a gradului de siguranță rutieră, în contextul unui aflux mare de turisti, polițiștii rutieri au desfășurat activități complexe în vederea identificării și sancționării abaterilor de la normele legale, în special pentru depistarea conducătorilor auto aflați sub influența băuturilor alcoolice sau a substanțelor interzise, dar și pentru sancționarea conducătorilor auto care parchează autoturismele, fără drept, pe locurile destinate persoanelor cu dizabilități.

La activități au participat polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Brașov – Biroul Rutier, care, în timpul acțiunii au fost legitimate 85 de persoane și au fost verificate 75 de autovehicule.

Rezultatul activității s-a concretizat în aplicarea a 42 de sancțiuni contravenționale, cu valoare totală aproximativă de 11.350 de lei. De asemenea, în urma verificărilor întreprinse, au fost ridicate 2 certificate de înmatriculare și au fost reținute, în vederea suspendării, 2 permise de conducere.

Publicitate
Urmăriți Brasov.net și pe Google News
Publicitate
Publicitate
Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Publicitate

De Interes