Connect with us
Publicitate

Eveniment

Amenzi în valoare de aproape 90.000 de lei aplicate de poliţiştii braşoveni, doar în acest weekend

Publicat

pe

În acest sfârșit de săptămâna polițiștii din cadrul Serviciul Rutier Brașov, împreună cu polițiști din cadrul Serviciilor Rutiere Covasna și Bacău au organizat și desfășurat o acțiune cu efective mărite pe D.N. 11, pe limita teritorială a celor trei județe, acțiunea având ca scop depistarea și sancționarea conducătorilor auto care încalcă regimul legal de viteză, în zonele unde au fost înregistrate evenimente rutiere pe fondul nerespectării acestei reguli de circulație.         

Publicitate

În cadrul activităților desfășurate, au fost angrenați aproape 30 de polițiștii, care au utilizat 7 aparate de măsurare a vitezei.

Pentru abaterile constatate au fost aplicate 160 de sancțiuni contravenționale, valoarea totală a acestora fiind de aproape 90.000 de lei.

De asemenea, pentru depășirea limitei de viteză cu este 50 de km/h 19 conducători  auto au rămas fără permisul de conducere,  iar altor 3 le-au fost reținute certificatele de înmatriculare pentru defecțiuni tehnice.

Publicitate

Poliția Rutieră Brașov recomandă conducătorilor auto să adopte în trafic un comportament care să le confere siguranță în deplasare și să respecte semnalizarea rutieră pe sectorul de drum pe care rulează.

Urmăriți Brasov.net și pe Google News
Publicitate
Publicitate
Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Publicitate

De Interes