Connect with us
Publicitate

Eveniment

Amenzi de peste 63.000 lei, după ce polițiștii au verificat paza și sistemele de securitate la mai multe firme din Braşov

Publicat

pe

Publicitate

Polițiștii din cadrul Serviciul de Ordine Publică au organizat și desfășurat, la data de 17 aprilie, o acțiune în județul Brașov, care avut drept scop prevenirea şi combaterea infracțiunilor contra patrimoniului și a respectării legislației pe linia pazei obiectivelor, bunurilor, valorilor și protecția persoanelor.

Astfel, în cadrul activităților au fost verificate 35 de obiective economice, iar pentru testarea timpului de reacție al echipajului de intervenție aparținând societăților de pază au fost declanșate 16 butoane de panică.

De asemenea, polițiștii au verificat și modul în care este realizat serviciul de pază de către 22 de agenți de securitate, iar cu ocazia verificărilor s-a constatat că un agent de securitate, aflat în obiectivul unui magazin din incinta unui spațiu comercial, se afla sub influența băuturilor alcoolice.

Pentru abaterile identificate, au fost aplicate 21 de sancțiuni contravenționale, în valoare de 63.300 lei, toate în conformitate prevederile Legii nr. 333/2003 și a H.G. nr. 301/2012, iar la una dintre societățile economice verificate a fost retras planul de pază.

Publicitate
Urmăriți Brasov.net și pe Google News
Publicitate
Publicitate
Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

De Interes