Connect with us
Publicitate

Eveniment

Amenzi de peste 34.000 de lei aplicate de poliţiştii braşoveni în doar 5 ore pentru „vitezomani”. Un bărbat a fost prins cu 185 km/h

Publicat

pe

Poliţiştii braşoveni de la rutieră au făcut ieri, între orele 17.00 şi 21.00, o amplă acţiune prin care au vrut să sancţioneze şoferii care merg cu viteză prin judeţ, dar şi cei care nu respectă regulile de circulaţie. Pentru abaterile constatate, polițiștii au aplicat 32 de sancțiuni contravenționale, în valoare de peste 34.000 lei. Dintre sancțiunile contravenționale aplicate, 28 au fost aplicate pentru nerespectarea regimului legal de viteză și 4 pentru săvârșirea altor abateri la regimul rutier.

Publicitate

De asemenea, polițiștii brașoveni au reținut 3 certificate de înmatriculare și 19 permise de conducere, dintre acestea 18 permise de conducere fiind reținute pentru nerespectarea prevederilor privind regimul legal de viteză și unul pentru nerespectarea normelor legale privind depășirea.

printre cei amendaţi a fost şi un bărbat, în vârstă de 62 ani care a fost depistat de către polițiști în timp ce conducea un autoturism cu viteza de 185 km/h  pe un sector de drum cu limita de viteză 90 km/h, depășind astfel limita maximă de viteză admisă cu +95 km/h. Şoferul a fost sancționat contravențional, totodată fiind dispusă sancțiunea contravențională complementară a suspendării exercitării dreptului de a conduce autovehicule pe drumurile publice pentru o perioadă de 120 de zile.

Urmăriți Brasov.net și pe Google News
Publicitate
Publicitate
1 Comentariu

1 Comentariu

  1. Apostlescu Cezar

    14 mai, 2022 at 4:40 pm

    În plina zi în orașul Brașov se circula cu mai mult de 70 km/h ! Ăsta știu tovarășii polițiști ?? Ca nu se semnalizează schimbarea direcției de mers, ca dacă circuli cu viteza regulamentara ești ^atentionat^ cu clacsoane și falsuri. ..ăsta nu știu ?? Plătim taxe…. Pentru ce ?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Publicitate

De Interes