Connect with us
Publicitate

Eveniment

Amenzi de peste 30.000 de lei după petrecerea de la Predeal. Aproape 400 de oameni legitimaţi şi 76 de sancţiuni

Publicat

pe

După evenimentul care a avut loc ieri la Predeal, unde cateva sute de tineri s-au distrat la o petrecere organizată la o cabana, Poliţia Braşov a luat măsuri. Aproape 400 de oameni au fost legitimaţi şi au fost aplicate 76 de sancţiuni, în valoare de peste 30.000 de lei. Alături de poliţiştii braşoveni, la control au fost şi jandarmii, dar şi reprezentanți ai Inspectoratului Teritorial de Muncă Brașov și Comisariatul pentru Protecția Consumatorilor Brașov

Publicitate

„În cadrul activităților desfășurate, au fost legitimate 398 de persoane și verificate 386 de certificate verzi, iar pentru abaterile constatate au fost aplicate 76 de sancțiuni contravenționale, în valoare de 32.500 lei.

Administratorul locației în cauză va fi invitat la sediul poliției în vederea luării măsurilor legale, ce se impun, precum și informarea acestuia cu privire la noile reglementări pentru prevenirea și combaterea efectelor pandemiei de COVID-19 și transmiterii recomandărilor referitor la respectarea măsurilor impuse pe timpul stării de alertă.

Totodată, au fost efectuate verificări de către reprezentanții Comisariatului pentru Protecția Consumatorilor Brașov, urmând ca, pentru neregulile constatate, să fie luate măsurile legale, potrivit competenței.”, a transmis IPJ Braşov.

Publicitate

Mai mult, unul dintre petrecăreţi a prezentat autorităţilor un certificat verde care aparţinea altei persoane. În acest caz poliţia a deschis dosar penal pentru “fals privind identitatea”.

Publicitate
Publicitate
Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Publicitate

De Interes