Connect with us
Publicitate

Eveniment

Amenzi de peste 30.000 de lei aplicate de jandarmii braşoveni în minivacanţa de Rusalii

Publicat

pe

În perioada 01 – 06 iunie, jandarmii din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Brașov au fost prezenţi la datorie zi şi noapte pentru a veghea la respectarea ordinii şi liniştii publice.

Publicitate

Toate evenimentele publice la care am fost prezenţi s-au desfăşurat fără incidente deosebite şi în condiţii optime în ceea ce priveşte ordinea şi liniştea publică.

Tot în perioada minivacanţei, pe lângă asigurarea şi menţinerea ordinii şi a liniştii publice pentru persoanele prezente la evenimentele publice desfăşurate pe raza de competenţă sau în staţiunile montane, jandarmii au fost prezenţi şi în zonele de agrement și în cele turistice adiacente acestor zone, unde au vegheat la respectarea prevederilor Legii nr. 54 din 19 martie 2012, privind desfășurarea activităţilor de picnic, precum și pentru respectarea legislației privind pătrunderea cu ATV-urile, motociclete sau autoturisme în zonele din fondul forestier, cinegetic și pe pășunile alpine.

Deoarece au fost descoperite şi persoane care au neglijat respectarea prevederilor legale, jandarmii au fost nevoiţi să aplice, în perioada de referinţă, un număr de 86 de sancţiuni contravenţionale, în valoare totală de 32.700 de lei.

Publicitate

Și în perioada următoare jandarmii își vor continua acțiunile pentru prevenirea fenomenului    contravențional și infracțional, recomandând cetățenilor să anunţe cea mai apropiată patrulă de jandarmi dacă observă persoane care au comportament antisocial.

Urmăriți Brasov.net și pe Google News
Publicitate
Publicitate
Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Publicitate

De Interes