Connect with us
Publicitate

Eveniment

Amenzi de peste 20.000 de lei pentru cei care nu au respectat măsurile de protecţie COVID-19

Publicat

pe

Publicitate

În ultimele 24 de ore, sub autoritatea Instituției Prefectului Judeţului Braşov, au fost desfăşurate acţiuni de verificare a respectării măsurilor impuse în contextul stării de alertă, în zone aglomerate, centre comerciale, piețe, târguri și terase, dar şi în mijloacele de transport în comun situate pe raza întregului judeţ Braşov.

Scopul vizat al acestor acţiuni l-a constituit prevenirea răspândirii virusului Sars-CoV-2.

La activităţile organizate în sistem integrat, au participat polițiști din cadrul I.P.J. Braşov, jandarmi și polițiști locali, care au verificat 132 de societăți comerciale și persoane fizice autorizate cu privire la respectarea măsurilor impuse în perioada stării de alertă, au legitimat aproximativ 1.200 de persoane cu privire la respectarea măsurilor impuse în această perioadă şi au verificat peste 250 de autovehicule.

Pentru abaterile constatate au fost aplicate 151 sancțiuni contravenționale, dintre acestea 136 fiind pentru nerespectarea măsurilor de protecție individuală, 11 pentru nerespectarea prevederilor Legii nr. 61/1991 privind sancționarea faptelor de încălcare a unor norme de conviețuire socială, a ordinii și liniștii publice și 4 pentru fapte de natură economică. Valoarea totală a sancțiunilor contravenționale aplicate este de peste 20.000 lei.

Publicitate
Urmăriți Brasov.net și pe Google News
Publicitate
Publicitate
Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

De Interes