Connect with us
Publicitate

Eveniment

Amenzi de peste 17.000 de lei, în doar trei ore. Polițiștii rutieri din Brașov au tras pe dreapta zeci de șoferi, în această dimineață. Ce nereguli au descoperit oamenii legii

Publicat

pe

La data de 10 mai, polițiștii rutieri din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Brașov, au desfășurat o amplă acțiune, în baza planului de acțiune întocmit la nivel național TRUCK&BUS, care vizează reducerea numărului accidentelor rutiere și a consecințelor acestora.

În cadrul acestei acțiuni, în intervalul orar 06:00 – 09:00, pe principalele artere rutiere din județ au fost au verificate atât mijloacele de transport marfă, cât și mijloacele de transport public de persoane, context în care polițiștii au aplicat 61 de sancțiuni contravenționale și au constatat 1 infracțiune în cazul unui conducător auto de transport marfă.

Pentru consumul de alcool 6 conducători auto au înregistrat rezultate pozitive, situație în care au fost reținute și premisele de conducere ale celor depistați.

De asemenea, pentru abateri ale legislației transportatorilor autorizați, au fost aplicate 5 sancțiuni contravenționale, valoarea totală a contravențiilor fiind de 17.630 lei.

Publicitate

Tot în cadrul acțiunii a fost verificată și starea tehnică a autovehiculele oprite, iar aici polițiștii rutieri au luat măsura reținerii a 10 certificate de înmatriculare pentru neregulile identificate.

Actiune politie
play-sharp-fill

Actiune politie

sursa video: IPJ Brașov

Urmăriți Brasov.net și pe Google News
Publicitate
Publicitate
Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

De Interes