Connect with us
Publicitate

Eveniment

Amenzi de peste 100.000 de lei aplicate de poliţiştii braşoveni, într-o singură zi, doar pe DN 1

Publicat

pe

Publicitate

La data de 19 aprilie, polițiștii rutieri din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Brașov, împreună cu polițiștii județelor Prahova, au organizat și desfășurat o acțiune, pe DN 1, pe linie de viteză, în sistem „CASCADĂ”, având ca scop depistarea și sancționarea conducătorilor auto care încalcă regimul legal de viteză, în zonele unde au fost înregistrate evenimente rutiere pe fondul nerespectării acestei reguli de circulație.

Acțiunea a vizat, în egală măsură, și impunerea unui climat de disciplină rutieră în rândul conducătorilor de autovehicule, dar și conștientizarea participanților la trafic asupra dinamicii și consecințelor accidentelor rutiere.

În cadrul activităților desfășurate, pe raza  județului Brașov au fost angrenați 32 de polițiștii, care au acționat cu 10 de aparate de măsurarea vitezei.

Pe sectorul de drum aflat pe raza județului Brașov au fost constate peste 200 de abateri, dintre acestea aproape 180 fiind pentru încălcarea regimului legal de viteză, iar valoare sancțiunilor aplicate a fost de peste 100.000 lei.

Publicitate

De asemenea, au fost reținute 18 de permise de conducere și 2 certificate de înmatriculare.

Urmăriți Brasov.net și pe Google News
Publicitate
Publicitate
Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

De Interes