Connect with us
Publicitate

Eveniment

Amenzi de aproape 90.000 de lei aplicate de Poliţia Locală Braşov în săptămâna de după Paşte

Publicat

pe

Publicitate

În perioada 07-12 mai 2024, lucrătorii structurilor de ordine publică și circulație rutieră din cadrul Poliției Locale Brașov au aplicat, potrivit competențelor, 165 de sancțiuni în valoare totală de 87.421 lei. Totodată, polițiștii locali au primit și soluționat 176 de sesizări telefonice, cetățenii reclamând, în mare parte, încălcări ale prevederilor legale privind circulația pe drumurile publice și tulburarea ordinii și liniștii publice.

Urmare a acțiunilor specifice desfășurate, polițiștii locali au sancționat contravențional, conform atribuțiilor statuate, fapte constatate de încălcare a prevederilor legale privind oprirea/staționarea parcarea autovehiculelor pe domeniul public al Municipiului Brașov, normele de conviețuire socială, ordinea și liniștea publică, organizarea și funcționarea sistemului de parcare din municipiu, etc. și au legitimat 508 persoane.

În perioada analizată, peste 50% din numărul total de procese-verbale de constatare a contravenției au fost încheiate de polițiștii locali pentru nerespectarea de către participanții la trafic a prevederilor OUG nr. 195/2002(R) privind circulația pe drumurile publice. De asemenea, polițiștii locali din cadrul Biroului Trafic Rutier, Ridicări Auto au dispus ridicarea a 37 vehicule staționate/oprite neregulamentar pe domeniul public al Municipiului Brașov. Alți 12 conducători auto, care s-au prezentat la vehicule anterior operațiunii de ridicare a acestora, au fost sancționați cu amendă și puncte penalizare.

Urmăriți Brasov.net și pe Google News
Publicitate
Publicitate
Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

De Interes