Connect with us
Publicitate

Eveniment

Amenzi de aproape 44.000 de lei aplicate de jandarmii braşoveni, în weekend

Publicat

pe

Jandarmii brașoveni au desfășurat în acest weekend misiuni de asigurare a ordinii și siguranței la evenimentele publice și sportive desfășurate în județul nostru, dar și acțiuni punctuale de prevenire și combatere a fenomenului infracțional, cu un accent deosebit pe combaterea pătrunderilor ilegale în fondul cinegetic și forestier.

Astfel, au fost aplicate un număr 59 de sancțiuni contravenționale în 43.850 lei.

Contravențiile au fost aplicate pentru încălcarea mai multor acte normative, din care amintim: Legea nr. 61/1991 pentru sancţionarea faptelor de încălcare a unor norme de convieţuire socială, a ordinii şi liniştii publice, Legea nr. 54/2012 privind desfăşurarea activităţilor de picnic, Legea nr. 176 din 3 iunie 2024 pescuitului și a protecției resursei acvatice vii, Ordonanța de urgență nr. 34 din 23 aprilie 2013
privind organizarea, administrarea și exploatarea pajiștilor permanente și pentru modificarea și completarea Legii fondului funciar nr. 18/1991.

Din totalul contravențiilor, un număr de 28 au fost aplicate în conformitate cu Legea 171 din 2010 privind stabilirea și sancționarea contravențiilor silvice și Legea nr. 407 din 2006 vânătorii şi a protecţiei fondului cinegetic, pentru pătrunderea fără a avea acest drept în păduri cu autoturisme, motociclete și ATV-uri.

Publicitate

Și în continuare rămânem la datorie, cu principala misiune de a fi pregătiți în orice moment să intervenim în sprijinul cetățenilor.

Urmăriți Brasov.net și pe Google News
Publicitate
Publicitate
Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

De Interes