Connect with us
Publicitate

Eveniment

Amenzi de aproape 30.000 de lei în urma raziei din weekend a poliţiştilor braşoveni

Publicat

pe

În perioada 5 – 8 iulie, polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Brașov au desfășurat acțiuni cu efective mărite în mai multe zone din municipiul Brașov, care au avut ca scop menținerea unui mediu de siguranță adecvat, în special prin prevenirea și combaterea infracțiunilor contra persoanei și patrimoniului, dar și pentru combaterea infracțiunilor și pentru prevenirea principalelor cauze generatoare ale accidentelor rutiere.

Pentru că ne dorim creșterea gradului de siguranță în rândul comunității brașovene, în contextul unui aflux mare de turiști, în perioada 28 iunie – 30 iulie a.c., polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Brașov au desfășurat activități complexe în mai multe zone din municipiul Brașov. Aceste acțiuni au vizat în special prevenirea și combaterea infracțiunilor contra persoanei și patrimoniului, dar și combaterea infracțiunilor și prevenirea principalelor cauze generatoare ale accidentelor rutiere.

În cadrul eforturilor de consolidare a siguranței rutiere, polițiștii au desfășurat activități complexe pentru identificarea și sancționarea abaterilor de la normele legale. De asemenea, în contextul în care șoferii aflați sub influența alcoolului sau a substanțelor interzise reprezintă un pericol major pentru siguranță, s-a acordat o atenție deosebită depistării acestora.

Totodată, acțiunile au vizat și identificarea infracțiunilor contra persoanei, prin asigurarea unui climat optim de siguranță,  context în care polițiștii au acționat pentru prevenirea și combaterea faptelor comise cu violența, a furturilor și a tâlhăriilor.

Publicitate

Acțiunea a fost organizată și executată de Poliția Municipiului Brașov, Secțiile 1-5 de Poliție, Biroul Rutier Brașov, Biroul de Investigații Criminale Brașov, Serviciul pentru Acțiuni Speciale Brașov, cu sprijinul Poliției Locale Brașov și al Grupării de Jandarmi Mobilă Brașov.

Rezultatele activităților s-au concretizat în legitimarea a 510 persoane și verificarea a 299 de autovehicule, iar pentru neregulile constatate, polițiștii au aplicat 82 de sancțiuni contravenționale, în valoare totală de 29.260 de lei.  De asemenea, în urma activităților întreprinse, polițiștii au reținut, în vederea suspendării, 3 permise de conducere și 4 certificate de înmatriculare.

Urmăriți Brasov.net și pe Google News
Publicitate
Publicitate
Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

De Interes