Connect with us
Publicitate

Eveniment

Amenzi de aproape 165.000 de lei, aplicate de Poliţia Locală Braşov în doar o săptămână

Publicat

pe

Publicitate

În săptămâna 15-21 aprilie 2024, polițiștii locali din cadrul structurilor de ordine publică și circulație rutieră din Poliția Locală Brașov au constatat, conform atribuțiilor statuate, fapte de încălcare a normelor de conviețuire socială, a ordinii și liniștii publice, a cadrului legal referitor la menținerea curățeniei la nivelul municipiului, comerțul ambulant, ocuparea temporară a locurilor publice aparținând domeniului public al Municipiului Brașov, circulația pe drumurile publice, etc.

Faptele de natură contravențională au fost sancționate de polițiștii locali, potrivit competențelor, rezultând un număr de 426 de sancțiuni aplicate, în cuantum de 164.126 lei.

Produsele agroalimentare comercializate fără autorizație ce au fost confiscate și cele abandonate pe domeniul public, în cantitate de peste 160 kg, au fost predate către Fundația ”Bucuria Darului” și Grădina Zoologică Brașov, în baza protocoalelor încheiate.

Peste 60% din procesele-verbale de constatare a contravenției încheiate cu ocazia activităților desfășurate de polițiștii locali în perioada analizată, au fost întocmite ca urmare a constatării faptelor de încălcare a prevederilor OUG nr. 195/2002(R) privind circulația pe drumurile publice. Totodată, polițiștii locali au dispus ridicarea a 68 de vehicule staționate/oprite neregulamentar pe domeniul public al Municipiului Brașov. Alți 18 conducători auto, care s-au prezentat la vehicule anterior operațiunii de ridicare a acestora, au fost doar sancționați cu amendă și puncte penalizare.

Publicitate
Urmăriți Brasov.net și pe Google News
Publicitate
Publicitate
Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

De Interes