Connect with us
Publicitate

Eveniment

Amenzi de aproape 14.000 de lei pentru şoferul TIR-ului care era să producă o tragedie la Teliu

Publicat

pe

La data de 14 august, în jurul orei 19.45, pe DN10, la intrare în comuna Teliu dinspre Întorsura Buzăului, a avut loc un eveniment în trafic, respectiv un ansamblu TIR, care transporta material lemnos către municipiul Brașov, a lovit cu încărcătura poarta de gabarit, amplasată în zona podului feroviar, moment în care un buștean a căzut pe capota unui autoturism care circula în același sens, pătrunzând prin parbrizul acestuia.

Publicitate

Inițial persoanele implicate au declarat că nu au suferit vătămări corporale, fapt pentru care evenimentul a fost soluționat ca accident rutier soldat doar cu pagube materiale. Ulterior, însă conducătorul autoturismului a solicitat să fie transportat la o unitate spitalicească pentru a fi evaluat medical.

La efectuarea controlului asupra ansamblului TIR, polițiștii rutieri au constatat săvârșirea mai multor abateri contravenționale, pentru care au aplicat conducătorului auto sancțiuni contravenționale în valoare de 13.870 lei.

Totodată, polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală Feldioara au solicitat prezența la fața locului a unui pădurar, din cadrul Ocolului Silvic Budila, care a constatat, din măsurătorile preliminare, că era depășită cantitatea înscrisă în documentele de însoțire a mărfii, motiv pentru care ansamblul TIR a fost condus într-o zonă, unde urmează a se efectua măsurarea corespunzătoare a cantității de lemn și a se lua măsurile legale în consecință.

Publicitate
Urmăriți Brasov.net și pe Google News
Publicitate
Publicitate
Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Publicitate

De Interes