Connect with us
Publicitate

Social

Amenzi de 50.000 de lei pentru sălile de jocuri de noroc din judeţul Braşov

Publicitate

Publicat

pe

În perioada 27 – 30 ianuarie 2021, polițiștii brașoveni au intensificat verificările privind activitatea cu publicul a operatorilor licențiați în domeniul jocurilor de noroc, în urma activităților desfășurate fiind aplicate 23 de sancțiuni contravenționale pentru nerespectarea prevederilor Legii nr. 55/2020, în valoare de 50.000 lei.

Publicitate

Totodată, cu privire la aspectele constatate au fost informați reprezentanții Inspectoratului Teritorial de Muncă Brașov, în vederea dispunerii de măsuri, potrivit competențelor legale.

În conformitate cu prevederile articolului 65, literele q) și r) din Legea nr. 55/2020 privind unele măsuri pentru prevenirea și combaterea efectelor pandemiei de COVID-19 “Constituie contravenție, în măsura în care nu sunt săvârșite în astfel de condiții încât să fie considerate potrivit legii penale infracțiuni, următoarele fapte săvârșite pe durata stării de alertă: […] nerespectarea de către conducătorii instituțiilor sau operatorilor economici a condițiilor stabilite potrivit art. 5 alin. (3) lit. f), referitoare la desfășurarea activității acestor instituții sau operatori economici și nerespectarea de către conducătorii instituțiilor sau operatorilor economici a măsurilor stabilite potrivit art. 5 alin. (3) lit. f), referitoare la suspendarea temporară a activității acestor instituții sau operatori economici”.

Urmăriți Brasov.net și pe Google News
Publicitate
Publicitate
Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Publicitate

De Interes