Connect with us
Publicitate

Eveniment

Amenzi de 19.000 de lei aplicate de jandarmii braşoveni pentru restaurantele care nu respectau măsurile de distanţare

Publicat

pe

În Predeal jandarmii au verificat și mai mulți agenți economici, ocazie cu care au constatat că trei dintre aceștia nu respectau capacitatea maximă a spațiului, respectiv 30% într-o localitate cu incidența peste 3/1000 de locuitori, precum și lipsa verificării certificatelor verzi la intrarea în restaurant. Sancțiunile au fost aplicate atât agenților economici, dar și turiștilor pentru nerespectarea măsurilor de protecție individuală, respectiv nepurtarea măștii de protecție sanitară, sau pentru lipsa certificatului verde.

Au fost desfășurate de asemenea acțiuni de verificare la mai multe săli de jocuri de noroc pentru a se controla dacă se respectă legislația în vigoare, în special cea legată de programul de funcționare și verificarea certificatelor verzi ale clienților.

Controlul a vizat în mod deosebit stațiunile turistice cu aflux mare de turiști, Poiana Brașov, Predeal, Bran, dar și zonele aglomerate din municipiul Brașov, municipiul Făgăraș sau orașul Zărnești.

Pe timpul acestor acțiuni au fost aplicate un număr de 101 sancțiuni contravenționale, în cuantum total de 19.000 de lei.

Publicitate

 

Urmăriți Brasov.net și pe Google News
Publicitate
Publicitate
Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

De Interes