Connect with us
Publicitate

Fapt divers

Ambasadorul Israelului în România, tatăl adoptiv al unui urs de la Sanctuarul din Zărneşti

Publicat

pe

Publicitate

Ambasadorul Israelului în România, David Saranga, a devenit joi tatăl adoptiv al ursoaicei Mura, aflată în sanctuarul de la Zărneşti, după ce ani de zile a făcut spectacole la Circul din Bucureşti.

Ambasadorul David Saranga îşi sărbătoreşte joi ziua de naştere, iar personalul Ambasadei i-a făcut un cadou cu totul special: a devenit tatăl adoptiv al unei ursoaice de la Sanctuarul din Zărneşti.

„Echipa Ambasadei noastre l-a surprins cu un cadou special: ursoaica Mura s-a născut în 2001 şi, până la vârsta de 5 ani, a fost forţată să facă spectacole la Circul din Bucureşti. Mers pe bicicletă ori pe vârfuri. îmbrăcată în costume de fetiţă, Mura îşi ducea traiul în condiţii dificile”, au scris reprezentanţii Ambasadei pe pagina de Facebook.

Conform acestora, în 2006 ursoaica Mura a revenit în natură şi în libertate. Alături de alţi 100 de urşi, ea se bucură de libertate la Sanctuarul de urşi de la Zărneşti.

Publicitate

„Costul pentru menţinerea unui urs este de 70.000 de euro pe an, aşa că puteţi sprijini sanctuarul la rândul vostru”, au mai scris pe reţeaua de socializare angajaţii Ambasadei.

Urmăriți Brasov.net și pe Google News
Publicitate
Publicitate
Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

De Interes