Connect with us
Publicitate

Economic

Alte semne bune pentru industria locală: oferta de hale de închiriat din Brașov

Publicat

pe

Publicitate

Economia brașoveană din prezent și anii următori se bazează într-o proporție importantă pe industria locală. Recentele și viitoarele hale de închiriat din Brașov reprezintă semne bune pentru industria brașoveană și implicit pentru dezvoltarea economică a municipiului și deopotrivă a județului.

Aceste aspecte și evoluții au fost evidențiate din timp în timp, iar performanțele la care s-a ajuns au plasat atât reședința de județ, municipiul Brașov, cât și județul în sine în poziții de top la nivel național vis-a-vis de nivelul de dezvoltare economică și al oportunităților și apetitului pentru business.

Cum a fost reflectată industria locală de-a lungul anilor

În 2014 – Județul Brașov cunoscuse deja investiții majore în zona industrială, deși multe altele se cereau efectuate. Pe atunci se invoca inclusiv lipsa unui aeroport ca frână pentru eforturile de dezvoltare consolidată din acest punct de vedere. Nici halele de închiriat din Brașov nu erau numeroase, nici nu arătau prea bine.

Publicitate

În 2015 – S-a tras linie și s-a adunat totul, realizându-se în mod organic o radiografie de moment. Venirea în municipiu a multinaționalelor și turiștilor a fost văzută ca semn că totul se dezvoltă pe baze sănătoase (din care, cunoscut fapt, nu poate lipsi industria). Optimismul începea să își facă apariția. La fel și oamenii cu bani. La fel și proiectele cu adevărat curajoase.

În 2017 – Presa locală și chiar cea națională scria că lucrurile stau chiar mai bine și că, deși fostele fabrici și uzine nu mai există, au fost create alte locuri de muncă în aceleași spații care au o utilitate diferită. Localnicii și-au găsit un rost, investitorii au investit inclusiv în construcția de noi depozite de închiriat în Brașov și lucrurile s-au așezat definitiv pe un trend crescător.

În 2022 – Aeroportul este gata de utilizare, iar oferta de hale de închiriat din Brașov stă cum nu se poate mai bine. De evidențiat este parcul industrial dezvoltat de Qualis, dezvoltator care a influențat deja în bine situația din municipiu pe zona rezidențială.

Halele industriale din Brașov despre care se discută mult

Este vorba de prima etapă de dezvoltare a parcului logistic Modulis, un proiect cu 10 hale de închiriat în Brașov planificate să încorporeze cele mai noi soluții constructive, cele mai bune materiale ecologice de construcție precum și facilități moderne, de nivel superior, cu ajutorul cărora firmele chiriașe să se poată dezvolta sustenabil.

Iar cum mentalitățile noi binevoiesc să participe la dezvoltarea durabilă a comunităților în care își desfășoară activitatea de business, la Modulis se pregătește cel mai mare HUB fast-charge din zonă, cu douăzeci de stații de încărcare pentru mașinile electrice/hibrid, accesibile oricui: celor din orașul Brașov, celor care tranzitează zona, reprezentanților companiilor care au închiriat etc.

Iată de ce este chiar important să tragem linie din când în când și să ne interesăm despre care și cum sunt depozitele de închiriat Brașov, acestea fiind informații utile mai ales firmelor mici și mijlocii care caută să se dezvolte pe plan local și regional atât separat, cât și împreună.

Urmăriți Brasov.net și pe Google News
Publicitate
Publicitate
Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

De Interes