Connect with us
Publicitate

Administrație

Allen Coliban: „Solicitarea de fonduri de la părinți pentru produse de igienă în școlile din Brașov este inacceptabilă”

Publicat

pe

Fondul clasei și fondul școlii trebuie să dispară urgent din unitățile de învățământ, este de părere primarul Brașovului, Allen Coliban. Edilul spune că tot mai mulți părinți au sesizat faptul că de la școală li se cer bani pentru săpunuri, hârtie igienică sau alte materiale igienico-santiare. 

Într-o postare făcută pe pagina sa de facebook, edilul spune că a trimis pe 9 septembrie o adresă către conducerile tuturor unităților de învățământ prin care le-a cerut directorilor să solicite fundamentat bani pentru astfel de materiale sanitare.

„Primăria Municipiului Brașov este cea care bugetează astfel de nevoi de cheltuieli, la cererea instituției școlare. Îi rog pe toți directorii unităților de învățământ din Municipiul Brașov să se folosească de această adresă, să solicite fonduri suplimentare, dacă este nevoie și să-i informeze pe profesori că nu este tolerabilă cererea de fonduri de la părinți. Îi asigur pe părinți că unitățile de învățământ au toată susținerea Primăriei și au la dispoziție toate fondurile necesare unei bune funcționări”, a transmis primarul Brașovului, Allen Coliban, pe pagina sa de Facebook.

Urmăriți Brasov.net și pe Google News
Publicitate
Publicitate
Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

De Interes