Connect with us
Publicitate

Social

Allen Coliban: Pasajul Fartec circulabil până pe 15 august altfel devenim „bogați”

Publicat

pe

Primarul Coliban a subliniat marți în cadrul unei conferințe de presă că Pasajul Fartec trebuie să fie gata până la Sfânta Mărie (15 august), altfel Recon, firma constructoare, va datora municipalității aproximativ 500.000 euro.

Publicitate

„Este o sumă care transcede cu mult procentul pe care un contract de lucrări de asemenea anvergură îl are prins în mod obișnuit și este tocmai pentru că nu vrem să mai fim captivi într-o relație cu un constructor care vine în mod repetat cu întârzieri. Prin urmare, la finalul lunii iulie ar trebui să avem această deschidere pentru trafic”, a declarat Coliban.

„Podul va fi deschis circulației la finalul lunii iulie, altfel vom încasa aceste penalități. Mai este și o clauză pentru situații absolut excepționale, dacă o componentă trebuie adusă de te miri unde, clauza asta poate fi invocată cu până la 15 zile înainte de finalizarea termenului, 31 iulie și poate să prelungească acest termen cu maxim 15 zile. Deci, în toate scenariile, de Sfântă Mărie fie circulăm pe pod, fie suntem bogați” a declarat mai în glumă, mai în serios edilul brașovean.

Pasajul Fartec stă închis circulației încă din 2016.

Publicitate
Urmăriți Brasov.net și pe Google News
Publicitate
Publicitate
Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Publicitate

De Interes