Connect with us
Publicitate

Administrație

Allen Coliban: „Operatorul de transport este pregătit să suplimenteze numărul de mașini către Poiana Brașov, o maşină la 6 minute”

Publicat

pe

Starea pârtiilor în Poiana Brașov este bună, mai ales că în aceste zile au fost temperaturi negative și a nins. Stratul de zăpadă are o grosime de 30-50 de centimetri, ceea ce atrage tot mai mulți turiști.

Publicitate

Într-un interviu acordat Europa FM, Allen Coliban, primarul Brașovului, recomandă turiștilor dar și brașovenilor care vor să ajungă în Poiana Brașov să folosească mijloacele de transport în comun.

În cazul unui număr mare de persoane, Allen Coliban spune că operatorul local de transport este pregătit să introducă o cursă Brașov –  Poiana Brașov – Brașov la fiecare 6 minute.

„Se circulă în condiţii civilizate, iar operatorul de transport este pregătit să intervină şi să suplimenteze numărul de maşini. Până la 10 maşini pe oră, ceea ce e un număr foarte, foarte bun. Asta înseamnă o maşină la 6 minute. Totul e să avem înţelegere din partea braşovenilor în primul rând, dar şi din partea turiştilor. Puteţi lăsa maşina în Braşov şi puteţi folosi transportul în comun, ne ajută pe toţi.”, a spus Allen Coliban.

Publicitate
Urmăriți Brasov.net și pe Google News
Publicitate
Publicitate
Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Publicitate

De Interes