Connect with us
Publicitate

Administrație

Allen Coliban, obligat de instanță să achite din propriul buzunar 15.000 de euro, în procesul Primăriei cu un dezvoltator ce voia să construiască pe dealurile din Șchei. Edilul spune că va face recurs

Publicat

pe

Primarul municipiului Brașov, Allen Coliban, trebuie să plătească aproximativ 15.000 de euro dezvoltatorului imobiliar ce voia să ridice ansambluri rezidențial pe dealurile din Șchei, anunță Radio România Brașov FM.

„Domnul respectiv care a demarat acele lucrări s-a îndreptat prin multe căi împotriva Primăriei Brașov, împotriva funcționarilor din Primăria Brașov, și, mai nou, împotriva primarului, pe motiv că nu i-au fost eliberate anumite acte de urbanism – certificate de urbanism, autorizații de construire ș.a.m.d. Sancțiuni și penalități în valoare de 15.000 de euro, să le plătesc în nume propriu, pe persoana fizică. Voi merge, evident, în recurs”, a spus edilul în „Jurnalul Primarului”, de pe Facebook.

Problema a apărut încă din anul 2017, după cum a mai spus edilul.

„Vorbim despre niște lucrări care s-au întâmplat în anul 2017 – un dezvoltator imobiliar care nu avea autorizație de construire și care construia cu încălcarea legii. Alături de mulți dintre voi și de asociații civice din Brașov, am depus o sesizare, mergând pe linia aceasta a cercetării penale. Ulterior, am dovedit cu imagini că lucrările au progresat de la momentul ordinului de sistare și de la momentul în care sesizarea a fost depusă”, a adăugat Allen Coliban.

Publicitate

Proiectul din zona Șcheiului a fost unul intens dezbătut în timpul fostei administrații locale.

Primarul municipiul Brașov a menționat la final că și acest proces a fost judecat rapid de Tribunalul Covasna, într-o similitudine cu procesul intentat de fostul administrator al parcărilor din municipiu, P&P SRL. Conform edilului, ambele procese au fost strămutate la Tribunalul Covasna iar municipalitatea va face cerere să fie strămutate înapoi la Tribunalul din Brașov.

Urmăriți Brasov.net și pe Google News
Publicitate
Publicitate
Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

De Interes