Connect with us
Publicitate

Administrație

Allen Coliban: „În politică chiar dacă unii spun că este nerecomandat, e bine totuși să faci ceea ce consideri că este corect”. După votul de ieri din CL, primarul anunță un nou management la CS Corona

Publicitate

Publicat

pe

Primarul Coliban a declarat ieri că, deși a fost sfătuit să nu meargă mai departe cu ședința de îndată care prevedea desființarea secției de seniori a clubului de fotbal Corona, întrucăt era sortită eșecului încă dinainte de începere, acesta a ales să o facă.

Publicitate

„E bine în politică chiar dacă unii spun că este nerecomandat, e bine totuși să faci ceea ce consideri că este corect, chiar corect din punctul meu de vedere a fost să supunem astăzi la vot desființarea de îndată a Clubului Sportiv Corona secția de fotbal seniori. Nu am nimic cu restul secțiilor de la clubul Corona pentru întreg clubul. A existat și există un proces de analiză și de reformă și vom avea management nou la Clubul Sportiv Corona și în săptămânile următoare.

Discuțiile pe care le-am avut și analizele pe cifre și pe perspective au arătat că dintre toate secțiile secția de fotbal seniori, nu vorbim de juniori. Aici secția de fotbal seniori este una care nu are o menire și nu are un viitor pentru că fotbalul ar trebui să fie așa cum am mai spus o pentru și cu suporteri. Nu poți să joci fotbal fără suporteri și în ciuda suporterilor brașoveni, din acest motiv și pentru o economie de aproape un milion de lei 800 de mii de lei cât ar fi reprezentat încheierea acestor conturi.

Am propus Consiliului Local desființarea echipei de seniori începând de acum înainte de debutul returului. Cu toții știți, ați văzut votul. Ați văzut probabil și dezbaterile din punctul meu de vedere multe ipocrizie din partea unora dintre cei care plângeau de milă și spuneau că acest gest este imposibil. Oameni care nu mai puțin de un an în urmă au votat desființarea secției de polo seniori de la Corona deși această secție nu avea o rivală în rândul echipelor din Brașov.” explică Coliban.

Publicitate

Management nou pentru Clubul Sportiv Corona și ajustări de bugete

„Mergem înainte cum am spus pe de o parte management nou la Clubul Sportiv Corona per ansamblu, iar pe de altă parte o ajustare a bugetelor pentru că la nivel executiv este ceea ce suntem datori să facem, să ne asigurăm că hemoragia aceasta de fonduri publice cheltuite aiurea pe salarii ale unor jucători care nici măcar nu joacă se va opri în perioada următoare.

Asta este prima idee pe care am vrut să o transmit a doua este pentru că am văzut destul de multe din spațiul online cum ar trebui și dacă ar trebui banul public să intervină în zona fotbalului pentru salarii de jucători. Cred că nu cred că fotbalul poate fi susținut în alte feluri respectiv garantând o infrastructură de calitate și la prețuri decente pentru antrenament și pentru reprezentarea Brașovului în competiții oficiale. Asta pe de o parte pe de altă parte investiții puternice în zona de copii și juniori astfel încât să avem o academie o pepinieră pe termen lung.” a anunțat edilul.

Preluarea brandului FC Brașov vine cu cheltuieli de minim 300.000 euro

„Totodată investiția în ceea ce înseamnă punerea în uz a brandului FC Brașov și a palmaresului care este posibil să vină cu niște arierate de aproximativ 300 de mii de euro. Dacă acest lucru se va întâmpla va trebui să ne acoperim pentru că contrar unor opinii exprimate astăzi în Consiliul Local cred că nimeni nu își dorește să pierdem blazonul acesta și mândria de a fi prima campioană a Cupei Balcanice lucru care se află în palmaresul FC Brașov.” a conchis primarul.

Publicitate
Urmăriți Brasov.net și pe Google News
Publicitate
Publicitate
Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Publicitate

De Interes