Connect with us
Publicitate

Util

Allen Coliban, despre vaccinarea la Braşov: „Ne îndreptăm spre 50%. Vrem să facem chiar şi sisteme drive-through”

Publicitate

Publicat

pe

Veşti bune pentru braşoveni. Primarul Allen Coliban a anunţat că în curând la poalele Tâmpei va exista un centru de vaccinare drive-through. S-a luat această decizie pentru ca tot mai mulţi braşoveni să se poată imuniza, iar procesul de vaccinare să decurgă mult mai repede decât până acum.

Publicitate

Totodată Allen Coliban spune că Braşovul face progrese în ceea ce priveşte imunizarea, iar în municipiu ne îndreptăm spre un procent de 50% din populaţie. Conform datelor furnizate de DSP Braşov, până acum în municipiul Braşov s-au administrat 103.871 de doze de vaccin, iar în total, în judeţ, 176.005 de doze de vaccin.

„Ne bucurăm că după ultimele zile am sărit de 100.000 de doze, 104.000 aproximativ. Ne îndreptăm spre 50% din populație. Însă progresul acesta trebuie să fie mult mai rapid pentru că până acum nu a fost foarte lent. Odată cu încălzirea, odată cu amenajarea unor puncte suplimentare, vrem să facem chiar şi sisteme drive-through…Toate aceste lucruri sper să ne ducă cât mai repede peste pragul de 50% și să fim, sper eu, primul oraș care să fie a spus Covid Free… Dacă ne raportăm la suma de 104.000 vaccinați, aceasta rezultă undeva spre 40%.”, a spus Allen Coliban la Digi24.

Mai spune primarul că detaliile despre proiectul de vaccinare drive-through vor fi anunţate mâine într-o conferinţă de presă.

Publicitate

 

 

Urmăriți Brasov.net și pe Google News
Publicitate
Publicitate
Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Publicitate

De Interes