Connect with us
Publicitate

Eveniment

Allen Coliban, despre percheziţiile DNA de la SPLT Braşov: „Zero toleranţă pentru corupţie!”

Publicat

pe

Primarul Braşovului, Allen Coliban, a făcut prima declaraţie după ce DNA a făcut, astăzi, mai multe percheziţii în Braşov. Primarul oraşului spune că percheziţiile au fost făcute la o instituţie din subordintea Consiliului Local braşov şi transmite un mesaj ferm: „zero toleranţă pentru corupţie”.

„Din informaţiile pe care le-am adunat, este vorba desre una dintre instituţiile din subordinea Primăriei. Acolo au fost efectuate percheziţiile şi descinderea.

Din punctul meu de vedere, şi din punctul nostru de vedere, 0 toleranţă pentru corupţie. Sprijinim justiţia în orice demers de aflare a adevărului şi demascare şi penalizare a corupţiei. De altfel, am trimis în ultimii doi ani şi jumătate sesizări pe fapte de corupţie, sau pe suspiciuni de fapte de corupţie identificate în activitate. 0 toleranţă pentru corupţie este mesajul pe care îl transmit, mesajul pe care îl întăresc şi pe care îl susţin din poziţia de primar al Braşovului. Voiam să clarific, este vorba despre una din instituţiile subordonate Consiliului Local, nu despre Primăria Municipiului Braşov ca entitate distinctă. Instituţiile din subordinte, ordonatori terţiari de credite sunt cele care îşi derulează propriile proceduri de achiziţie.”

Potrivit unor surse neoficiale, percheziţiile au fost făcute la Serviciul Public local de Termoficare Braşov. Detalii despre descinderi AICI.

Publicitate
Urmăriți Brasov.net și pe Google News
Publicitate
Publicitate
Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

De Interes