Connect with us
Publicitate

Administrație

Allen Coliban despre parcări: P&P se ascunde ca în filmele americane. Vom depune plângere penală. Brașovenii să nu fie îngrijorați

Publicat

pe

Publicitate

Primarul Allen Coliban acuză firma care până vinerea trecută era arondată să administreze parcările din Brașov, P&P SRL, de rea credință. Acesta spune că nu au răspuns la convocările primăriei iar la sediul administrativ nu a găsit pe nimeni, astfel primăria nu poate prelua încă aplicația și aparatele de taxare.

„Contractul a fost reziliat vinerea trecută urmare a unei hotărâri a Consiliului Local și a notificării pe care am trimis o către operator sunt astăzi sunt acum în fața sediului operatorului fostului operator al parcărilor și pentru că notificările pe care le am trimis au rămas fără răspuns potrivit contractului. Ieri a fost ziua de convocare la sediul primăriei în fața comisiei numită Pentru recepționarea predarea primirea banilor de retur a. Ieri a fost ziua în care trebuiau să vină și să ne predea toate cometele aplicațiile mașinile tot ceea ce înseamnă bunuri de retur conform contractului. Nu au venit și nu au răspuns apelului.

Pentru astăzi dimineață a fost o nouă convocare la care nu au venit. Prin urmare astăzi depunem plângere penală pentru infracțiunea de abuz de încredere împotriva acestui operator care efectiv s a pitit sau a dispărut ca în filmele americane în care firma a dispărut și prin curte se plimbă un un o pungă luată de vânt. Cam așa arată situația de la sediu clientii de vineri au scos din funcțiune aparatele. Serviciul de relații cu clienții și toate celelalte elemente ale infrastructurii de operare a serviciului de parcări sunt lucruri pe care le au făcut evident cu rea credință.

Lucruri pe care le vom face parte dintr o acțiune în instanță; recuperarea prejudiciului este un prejudiciu pe care firma îl cauzează în mod direct comunității brașovene și bugetului local. Toate aceste lucruri le vom recupera în instanță dar este foarte bine să știți și voi care este situația la momentul actual în acest moment parcările în Brașov nu pot fi plătite nu pot fi încasate de către primărie. Avem un proiect prin care vom pune pe picioare noul serviciu de parcări în subordinea Primăriei Brașov astfel încât beneficiar va fi tot bugetul local din încasarea viitoarelor taxe pe parcări. Momentan nu puteți plăti și știm acest lucru nu puteți plăti parcările în perioada aceasta. Încercăm să îl punem pe picioare cât mai repede asta însemnând probabil trei, patru, cinci săptămâni.

Publicitate

Până atunci avem plângerea penală pe care o depunem astăzi. Ne luptăm în instanță pentru recuperarea prejudiciului.

Ce pot să vă promit este că din finalul acestei veri vom avea o cu totul altă abordare privind parcările fie că vorbim de parcări rezidențiale parcările publice. Toate aceste lucruri le ducem în ceea ce înseamnă o normalitate și o gestiune responsabilă o gestiune modernă a unui astfel de serviciu. Vom pune în funcțiune și aparatele în cel mai scurt timp cu putință. Momentan suntem în faza în care trebuie să ne judecăm ce înseamnă infracțiunea de abuz de încredere înseamnă însușirea unor bunuri care nu îți aparțin și refuzul de a le returna proprietarului de drept conform contractului a așa cum a fost el semnat de către pietoni. Aceste bunuri în momentul rezilierii în momentul încetării contractului sunt bunuri de retur ce revin Primăriei Brașov” a declarat Allen Coliban.

Urmăriți Brasov.net și pe Google News
Publicitate
Publicitate
Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

De Interes