Connect with us
Publicitate

Social

Allen Coliban: „De luni, 15 martie, începe o acțiune amplă de curățenie pe străzile din Brașov”. Apel către brașoveni

Avatar

Publicat

pe

Allen Coliban anunță o acțiune amplă de curățenie a străzilor din municipiul Brașov, începând cu 15 martie, care se va întinde pe o perioadă de circa patru săptămâni. Pentru ca salubriștii să poată face curat, anumiți brașoveni vor primi înștiințări pe parbriz pentru a își muta mașinile.

„Începând cu data de 15 martie de luni vom începe și noi acest această acțiune este o acțiune pe care am dorit o să fie începută din data de 2 martie, însă ați văzut cu toții vremea din ultimele săptămâni căderile de zăpadă ar fi însemnat că demersul acesta este unul ineficient pe de o parte și periculos pe de alta.

Temperaturile negative putând să influențeze și să determine formarea poleiului. Prin urmare de luni încolo există un program de curățenie pe care îl vom afișa pe site-ul primăriei și pe care vă rog și pe dumneavoastră să îl urmăriți. E foarte important să ținem un ochi atent pe activitatea salubriștilor, o facem și noi de la nivelul aparatului administrativ. Dacă vedeți nereguli sau neconformități o să vă rog să mi le semnalați, este singurul sau cel mai bun în care putem acționa ca o comunitate în care putem să punem presiune pe cei în măsură să facă curățenie în orașul nostru.

Publicitate

Calendarul se va întinde pe aproximativ patru săptămâni și va acoperi întregul oraș.

Discutăm inclusiv de a curăța rigole parcări și spații de lângă borduri astfel încât pe anumite zone veți primi înștiințări în parbriz să vă mutați mașina, să asigurați eliberarea locurilor de parcare între anumite ore într-o anumită zi. Mai ales bulevardele mari.

Publicitate

Este un demers pe care îl extindem în sensul acesta de a face curățenie amplă pe bulevardele mari și mizăm pe colaborarea voastră pe cooperarea noastră. Vă vom oferi mai multe detalii săptămâna viitoare odată cu debutul campaniei dar e bine să știți din 15 martie curățăm Brașov” a transmis primarul Allen Coliban.

Publicitate
Publicitate
Spune-ți părerea
Publicitate
Publicitate

De Interes

>