Connect with us
Publicitate

Administrație

Allen Coliban cere răspunsuri de la directorul Poliţiei Locale pentru suspiciunile de fraudă de la examen. „În cazul în care nu ia măsurile corespunzătoare îi voi solicita public demisia”

Publicat

pe

Suspiciunile de fraudă care planează asupra examenului de la Poliţia Locală Braşov fac şi primele victime. Primarul Allen Coliban a cerut explicaţi de la directorul instituşiei, Nicolae Aldea. Primarul i-a dat timp de răgaz până luni. Dacă până atunci nu va face o evaluare exactă, şi nu va spune cum s-a ajuns ca pe exteriorul uşii sălii de examen să apară răspunsurile la întrebările grilă, şi unii poliţişti să iasă să le vadă, ca vere public demisia directorului. 

Publicitate

Allen Coliban spune că cere aceste explicaţii pentru că în urma anchetei făcute de primărie a reieşit că aceste fapte chiar au avut loc.

„Săptămâna aceasta am solicitat o anchetă, un raport, pe baza faptelor și a suspiciunilor ridicate. Raportul acesta arată că există suspiciuni de fraudă, arată totodată că există încălcări ale regulamentului de concurs.

Am adus la cunoștința șefului Poliției Locale, domnul Aldea, aceste două aspecte și l-am rugat să acționeze în consecință. Răspunsul pe care l-am primit a fost că a sesizat organele de anchetă penală. Lucru care este mulțumitor doar din prisma aspectelor ce țin de fraudă, care sunt niște aspecte care incriminează sau nu persoanele care se fac vinovate. Vorbim de niște repercusiuni și niște măsuri la nivel individual, însă nu am primit niciun răspuns cu privire la încălcările de regulament. Când vorbim de încălcări de regulament, vorbim de probleme în procesul de evaluare, și dacă procesul este unul viciat atunci există o singură soluție reluarea acestui proces, reluarea evaluărilor.

Publicitate

Până luni domnul Aldea are timp să zâmbească, să se gândească, asupra acestor măsuri. În cazul în care nu ia măsurile corespunzătoare îi voi solicita public demisia și totodată voi convoca o comisie de disciplină, singura care poate să intervină în aceste situații… Cel care a organizat acest concurs, domnul Aldea, trebuie să ia măsurile în consecință. Dacă nu le va lua va trebui sădea socoteală.”, a spus Allen Coliban

Urmăriți Brasov.net și pe Google News
Publicitate
Publicitate
Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Publicitate

De Interes