Connect with us
Publicitate

Administrație

Allen Coliban: „Brașovul are capacitatea și va asigura condiții pentru potențialii refugiați din Ucraina”. Literele de pe Tâmpa vor fi luminate în culorile drapelului Ucrainei

Publicat

pe

Publicitate

Braşovul are capacitatea de a asigura condiţii pentru posibili refugiaţi ucrainieni, în contextul războiului care a început în ţara vecină, transmite Allen Coliban. În semn de solidaritate cu oamenii din Ucraina, astăzi, literele de pe tâmpa vor fi luminate în culorile drapelului ţării vecine. 

„În semn de solidaritate cu poporul ucrainean, în această seară literele și clădirea primăriei vor fi iluminate în culorile steagului țării noastre vecine.

Îmi exprim speranța că răspunsul Uniunii Europene și al întregii comunități internaționale va fi pe măsura agresiunii ruse. Suntem alături de poporul ucrainean în lupta lor pentru integritatea statală, pentru prezentul și viitorul pe care și le-au ales.

Dacă situația o va cere, Brașovul are capacitatea și va asigura condiții pentru potențialii refugiați din Ucraina.”, a transmis Allen Coliban pe pagina de Facebook

Publicitate
Urmăriți Brasov.net și pe Google News
Publicitate
Publicitate
Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

De Interes