Connect with us
Publicitate

Social

Alexia are 16 ani și mare nevoie de ajutorul nostru – A fost diagnosticată cu leucemie

Publicat

pe

Publicitate

Alexia Sângeorzan, o tânără în vârstă de 16 ani din Brașov, are nevoie de ajutorul nostru. A fost diagnosticată cu o boală cruntă, care a țintuit-o într-un pat de spital: leucemie acutalimfoblastică. Puteți ajuta prin diferite metode. Orice mic efort e binevenit.

Alexia își dorește să devină psiholog

Mereu silitoare, tânăra, elevă la Colegiul Național Dr. Ioan Meșotă, nu-și pierde speranța, ea speră că se va face bine și, în viitor, va deveni un excelent psiholog.

„Am 16 ani și visuri cât pentru 100. Îmi place să fac o mulțime de lucruri, îmi doresc să învăț tainele a si mai multora… Un timp am cochetat cu ideea de a deveni un excelent avocat, Îmi doream cu ardoare să studiez dreptul în Anglia. Nu de mult și nici nu știu din ce rațiune, brusc am cotit-o spre psihologie. Astăzi mă întreb dacă nu cumva acesta a fost un semn. Un semn al faptului că o boală cruntă avea să mă lovească, iar ceea ce urma să conteze mai mult era psihicul meu„, a scris Alexia într-o postare pe o rețea de socializare.

Publicitate

Complicațiile au făcut ca viața ei să depindă de aparate care costă 1.000 euro pe zi

În prezent starea Alexiei este critică, suferă de o complicație pulmonară cauzată de activarea virusuluic CMG (cytomegalovirus). Tânăra luptă din răsputeri iar viața ei depinde de un aparat care i-a forțat transferul la Spitalul Sf. Constantin din Brașov, unde din păcate fiecare minut costă. Spitalizarea aduce o povară financiară ce depășește posibilitățile familiei, costurile se ridică la 1000 euro pe zi, iar perioada de care are nevoie poate depăși chiar și o lună însemnând peste 30.000 EURO. Doar cu sprijinul nostru poate duce la capăt acest tratament.

Cum o putem ajuta?

Toți cei care doresc să contribuie la îmbunătățirea stării de sănătate a Alexiei, pot face donații în următoarele conturi:

➡️Nume: Singeorzan Raluca Ioana
➡️BCR – RONRO47 RNCB 0053 0482 8028 0002
➡️BCR-EURRO84 RNCB 0053 0482 8028 0015
➡️BCR-USDRO57 RNCB 0053 0482 8028 0016

Sau prin card bancar folosind GoFundMe

Urmăriți Brasov.net și pe Google News
Publicitate
Publicitate
Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

De Interes