Connect with us
Publicitate

Sport

Alexandru Dedu vrea mai mulţi bani pentru secţia de volei de la Corona Braşov: „Dacă vrei să abordezi cu cinste Cupa Campionilor, toate posturile trebuie acoperite cu jucători foarte buni”

Publicat

pe

Publicitate

Echipa de volei masculin de la Corona Brașov a reușit o performanță unică în istoria acestui sport din România.

În calitate de nou-promovată, formația brașoveană a câștigat titlul național, după ce a învins-o în finală pe Arcada Galați, echipă care a dominat voleiul masculin românesc în ultimii cinci ani.

Despre rezultatul voleibaliștilor din acest sezon a vorbit la Radio România Brașov FM managerul general sportiv al clubului Corona, Alexandru Dedu:„Trebuie să recunosc că nici noi în cadrul clubului nu am visat la începutul sezonului că putem să fim campioni. Este adevărat că unul din îndemnurile pe care le-am făcut grupului cu care lucrez a fost să viseze. Echipa s-a format foarte sănătos, foarte corect. Noi am văzut posibilitatea de a face performanță”.

Dedu susține că principalele merite le are stafful tehnic. În special antrenorul Laurențiu Lică.

Publicitate

„Lică pentru mine este un un exemplu de profesionist și un exemplu de om și a știut să gestioneze foarte bine tot sezonul”, a precizat șeful de la Corona.

Cât despre planurile sezonului viitor pentru echipa de volei masculin, Dedu a completat: „O să vină preliminarii, o să vină un campionat nou în care lumea o să joace împotriva campioanei. Toată lumea o să fie cu ochii pe noi. Dacă vrei să abordezi cu cinste Cupa Campionilor, iar în aceeași timp să faci față și pe plan intern, toate posturile trebuie acoperite cu jucători foarte buni. Asta înseamnă un buget mai mare, un buget suplimentar”.

Urmăriți Brasov.net și pe Google News
Publicitate
Publicitate
Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

De Interes