Connect with us
Publicitate

Social

Alertă în Braşov! Poliţia caută un violator. Bărbatul a agresat o tânără de doar 17 ani

Publicat

pe

Este alertă la Braşov, unde poliţiştii caută un individ extrem de periculos, aflat în libertate. Bărbatul ar fi violat o fată de 17 ani, în plină zi, într-un cartier nou, aflat la marginea oraşului. Forţe de ordine impresionante au făcut cercetări la faţa locului şi caută martori.

Totul s-a petrecut în plină zi, în fostul poligon auto, transformat în spaţiu verde. Cel mai probabil, adolescenta traversa zona ca să scurteze drumul, când a fost atacată, informează stirileprotv.ro.

Publicitate

„În jurul orei 10.30, o persoană necunoscută de sex masculin a acostat persoană vătămată în vârstă de 17 ani, iar prin întrebuinţarea unor acte de constrângere constând în prinderea şi imobilizarea forţată a persoanei vătămate a întreţinut un raport sexual normal cu aceasta.”, a transmis Cătălin Moraru, purtătorul de cuvânt al Parchetului de pe lângă Judecătoria Brașov,

Fata a anunţat poliţia, însă între timp bărbatul s-a făcut nevăzut. Zona a fost împânzită de poliţişti, care caută acum martori şi probe ce i-ar putea ajuta să-l prindă pe individ.

În apropiere se afla un pod, unde prostituatele îşi aşteaptă clienţii. S-a zvonit că individul ar fi făcut victime şi în rândul lor, dar deocamdată anchetatorii nu au confirmat nimic. Cercetările sunt la această oră în plină desfăşurare

Publicitate
Urmăriți Brasov.net și pe Google News
Publicitate
Publicitate
Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Publicitate

De Interes