Connect with us
Publicitate

Fapt divers

Alegeri 2020. Cotele la pariuri pentru Primăria Brașov. Câți bani poți să câștigi cu George Scripcaru

Publicat

pe

Nu mai e mult până la alegerile locale, iar candidații la funcțiile de primar din toată țara duc lupte intense pentru a-și asigura votul oamenilor în 27 septembrie. Și casele de pariuri au introdus pe lista lor oferte pentru scrutinul de la sfârșitul săptămânii. Mai exact, două case de pariuri au anunțat cotele pentru candidații la Primăria Brașov. Iată câți bani ai putea să câștigi, dacă ai paria, spre exemplu, pe George Scripcaru.

Publicitate

Ce cote au candidații la Primăria Brașov
Cele două case de pariuri care au introdus în oferta lor alegerile locale din Brașov sunt: Superbet și eFortuna. Potrivit acestora, cele mai mari șanse la câștigarea funcției de primar al Brașovului le are George Scripcaru, cu o cotă de 1.07 (Superbet) și 1.10 (eFortuna). Allen Coliban este pe locul al doilea și are cota 5.00 la eFortuna și 6.00 la Supernet.

Practic, dacă vei paria 10 lei pe victoria lui George Scripcaru, vei câștiga în total 11 lei la eFortuna, ceea ce însemnă un profit de 1 leu.

Sorin Susanu, șansa a treia cu o cotă uriașă

Publicitate

La distanță foarte mare față de primul cotat se află Sorin Susanu cu cota 15.00 la ambele case de pariuri.

Disclaimer: Pariurile trebuie să fie tratate ca mijloc de distracție, nu ca modalitate de a câștiga bani. Brasov.net nu încurajează jocurile de noroc. Pentru detalii vizitați JoacaResponsabil.ro

Cote Primăria Brașov Superbet
Cote Primăria Brașov eFortuna

.

Urmăriți Brasov.net și pe Google News
Publicitate
Publicitate
Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Publicitate

De Interes