Connect with us
Publicitate

Cultural

Ai luat 10 la BAC, intri gratuit la Untold și Neversea

Publicitate

Publicat

pe

Pentru al optulea an la rând, organizatorii unora dintre cele mai mari festivaluri din România vin în sprijinul tinerilor care obțin rezultate excepționale la examenele de Bacalaureat. Și în acest an, absolvenții de liceu care reușesc să ia o notă de 10 la una dintre probele de BAC vor putea intra gratuit la Untold și Neversea.

Publicitate

Organizatorii acestor evenimente vor să motiveze elevii care reușesc să obțină performanțe foarte bune la învățătură. De când s-a dat startul acestei campanii, peste o mie de tineri din toate colțurile țării, care au luat 10 la BAC, s-au bucurat gratuit de concertele din cadrul festivalurilor.

În acest an, unul dintre sponsorii principali ai evenimentelor îi vor premia pe elevii de 10 cu un voucher de cumpărături în valoare de 500 de lei, care va fi valabil într-o mare rețea de hypermarketuri din România. Ca să obțină brățara de acces la festivaluri și voucherul pentru cumpărături, tinerii trebuie să meargă cu dovada în zona de acreditări a fiecărui festival în parte.

Beneficii vor avea și cei care s-au înscris la examenul maturității, în sesiunea de vară. Aceștia vor putea să cumpere abonamentele pentru intrarea la Untold cu 100 de euro + taxe, iar la Neversea cu 80 de euro + taxe. Absolvenții care doresc să fie răsplătiți pentru performanța lor, în cadrul campaniei, o pot face accesând link-urile http://untold.com/bacde10 sau http://neversea.com/bacde10. Acolo vor putea completa formularul care îi va înscrie în campanie.

Publicitate

Untold, unul dintre cele mai mari festivaluri de muzică din lume va avea loc între 4 și 7 august, la Cluj-Napoca. Spectatorii îi vor putea vedea pe scena evenimentului pe David Guetta, Don Diablo, Hardwell, Alok, Morten, Kygo, Steve Aoki, Lost Frequences, Tujamo, Paul Kalkbrenner, Above and Beyond, Borgore, Dub Fx și Woodnote.

Aflat la cea de-a patra ediție, festivalul Neversea de la Constanța va avea loc între 7 și 10 iulie. Peste 150 de artiști din România, dar și din străinătate vor cânta în fața publicului. Pe scenele festivalului Neversea 2022 vor urca artiști precum: Black Eyed Peas, Dimitri Vegas & Like Mike, Alan Walker, Don Diablo, Alesso, Steve Aoki, Timmy Trumpet, Ummet Ozcan, Tujamo, Nicky Romero, Nervo, Quintino și Parov Stelar.

Urmăriți Brasov.net și pe Google News
Publicitate
Publicitate
Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Publicitate

De Interes